Varför denna blogg?

Jo för att få dela med mig av mina erfarenheter i Dubai där jag kommer vara och jobba under januari och februari. Jag ska hjälpa till att starta upp en ny Ducati Store, och självklart ska jag försöka ha lite roligt också. Fast det blir nog inte så svårt.

onsdag 3 februari 2010

Hård dag!




Äntligen fick vi våra hojjar. Tullen släppte dom kl 13.30 idag. Gissa om det har vart nervöst. inget i det här landet är självklart, Så självklart var det inte självklart att tullen skulle släppa på hojjarna bara för att dom fått rätt papper. Fast nu gjorde dom det i alla fall. Jag och Geroge åkte ut till mässområdet för att packa upp alla 6 Ducati som kom. Monster 696+ ABS, GT1000, StreetFighter 1100s, HyperMotard 1100 EVO, 848 och en 1198s. För mig är det självklart att hjälpa till att bygga ihop motorcyklarna. Det var det INTE för Indierna. Dom höll på att tappa ögonen när jag tog av mig kavajen och började skruva. Jag är tvingad att ha kavaj i min position här. Lite töntigt faktiskt. Är ju ingen kavaj person direkt. Hade hellre haft shorts i den här värmen. Men vi fick i hop alla hojar i tid och kunde faktiskt sluta jobba kl 20.00. Sen vara det bara att åka till kontoret och göra det sista pappers arbetet innan jag for hem till lägenheten. Grabbarna på verkstaden lovade att jag skulle få en ny hoj i morgon, och jag hoppas verkligen dom håller löftet. Jag vill ha en STARK hoj. HD är sååå tunnt.
Får jag ny hoj i morgon lägger jag upp bild på den direkt.
På kontoret låg även mina biljetter till Status och Nickelback. Ska bli riktigt kul att få röjja loss lite, även om jag tycker Nickelback är ett rätt fjolligt pojkband, och inte alla i min smak. Fast vi har privat VIP läktare och privat bar så det lösa sig med den biten också.
Nu måste jag faktiskt sova, har en riktigt tuff dag framför mig i morgon.
Må era isskrapor glöda / Mr C

6 kommentarer:

  1. Låter toppen! Önskar jag vore där för att se Nickelback, jag som verkligen gillar dem.
    Puss/m

    SvaraRadera
  2. Kan vi inte få se en bild på dig i kavaj;) de är så sällan
    sist var väl typ maj förra året! //Matilda

    SvaraRadera
  3. Snobb Chrisse :)) Ja här glöder is skraporna ska du veta, så här mycke snö har jag aldrig sett tror jag. Igår när jag skulle parkera bilen så fastnade jag med den i en snö driva som stod parkerad där. Så kul har vi i sverige nu, iallafall jag.
    Ha det bäst Kompis
    /Jimbo

    SvaraRadera
  4. Jobbade ni från 13.00 till 20.00!?!? Måste varit extremt tufft..., å i kavaj!

    SvaraRadera
  5. Chrisse i kavaj!! Chrisse i Kavaj!! Chrisse i kavaj!! hoppas du fortsätter det stuket när du återvänder, skulle inte skada med lite representativ stil i hojvärlden, du kan ju bli en föregångare!

    DP says: Du hade väl skydd under.....

    SvaraRadera
  6. Anonym, Det står att tullen släppte hojarna kl 13.30. Det står inget om när jag började jobba ;-) Sen står det även att jag åkte tillbaka till kontoret kl 20.00, inte att jag slutade jobba. Så vill du vara anonym och cool lär du läsa på lite bättre ;-)

    DP, Inte en chans så länge jag är i Arboga. Sätt mig i en butik där det passar så visst...

    Mr C

    / Mr c

    SvaraRadera