Varför denna blogg?

Jo för att få dela med mig av mina erfarenheter i Dubai där jag kommer vara och jobba under januari och februari. Jag ska hjälpa till att starta upp en ny Ducati Store, och självklart ska jag försöka ha lite roligt också. Fast det blir nog inte så svårt.

lördag 30 januari 2010

MÖTEN MÖTEN MÖTEN







Nu är man tillbaka på jobbet ígen. Känns underligt att jobba lördag och söndag. Idag har jag suttit i möten med marknadsavdelningen och försök få ordning på marknadsföringen. Priser ska fastställas, riktlinjer för hur vår reklam ska se ut, mailutskick och planering inför Nickelback/Status Quo konsären. Det flyter inte på snabbt här nere, dom är experter på att göra "to do listor". Jag är lite van då Janne (min chef hemma i Sverige) gillar att göra sådana. Han brukar ha 5-6 punkter på sina listor. I morsen när jag ramlade in vid kvartöver tio så hade George presterat ihop en lista på 26 punker. Herre jösses.... har mannen suttit hela natten och knåpat på alla punkter? Efter lunch gjorde vi som vanligt lite ärenden på stan, åkte till KTM och kollade in deras showroom. Hittade ett gäng med X-BOW KTM bilar. Lite fräna är dom. Kolla bara på den helt i kolfiber. När vi kom hem igen så stannade vi till utanför grannfirman och plåtade lite skräp bilar dom hade utanför på bakgatan. Jo då.... den röda ÄR en Ferarri. Eftermiddagen försvann i ett nafs. Hade fullt sjå med Georges lista. Tror vi (läs han) hann med ca 10 punkter. Sen var det dags att åka hemmåt. När jag passerade verkstade så hojtade Leo (Sales Manager) efter mig. Han hade fixat till så jag äntligen fick byta MC. Som ni ser så är den åtminstånde röd, så det är ett kliv åt rätt riktning. På kvällskvisten har jag socialiserat med min kompis Leif, han åker till Sverige i morgon så han missar hela Bike Week, men konsärer och allt. Han är INTE lycklig på sin arbetsgivare som tvingar hem honom. Jag var bara tvungen att visa han VIP biljetterna han kunde fått om han bara hade stannat kvar. Nu hoppas jag att jag får ge dom till min fru istället. Hon sitter nämligen och letar flygbiljetter på nätet just NU. Jag saknar henne grymt mycket, så hoppas hon hittar en flight som passar henne.

ses i morrn/ Mr C






1 kommentar:

  1. Letar och letar biljetter men hittar ju fan inge bra. =( Jo, nåt där man mellanlandade och fick vänta i typ 20 timmar.. Kanske inte nåt för mig. ;) Får fortsätta leta.
    Puss puss/ M

    SvaraRadera